Thursday, January 28, 2010

1st Entry...



Salam...!! Hye...!! Bonjour...!! Vanakkam...!!

1st entry. waaa kamil ada blog sendiri laa. macam tak percaya ja aku da ada blog seniri. selama niy aku juz blogwalking yg orang lain punya tp kali niy aku da create blog seniri maa.. ihik. :)

Ok, untuk pengenalan Si Siput Cumel. Si Siput Cumel tuh aku bg nama untuk vespa kesayangan aku. ramai kawan2 aku panggil vespa aku tu siput. siput gondang la siput sedut la tp bg aku vespa tu lg sesuai kalau dipanggil Siput Cumel. yala da la motor tu kecik ja pastu owner plak yg cumel so bertambah-tambah cumel la vespa aku tu. (perasaan sendiri sat sorang2) haha.



Siput Cumel

Actually, da lama ada niat untuk create blog seniri niy tp tah. rasa macam malas pun ada tp bila pikiaq2 balikrasa rugi pulak kalau tadak blog seniri. yala kawan-kawan yang lain sibuk ja duk sembang pasai blog depa kn so takan la aku tak mau buat 1 kot. dah la Streamyx baru ja pasang kat rumah aku niy. so aku pown buat keputusan nak create gak 1 blog aku seniri.

By the time entry niy posted, aku baru saja pas selesai soal menyoal kawan aku pasai macam mana nak create blog niy. 0 knowledge beb pasai blogging2 niy!

By the way, happy blogging to all blogger..!! (end mcm tuh ja??) haha..

2 comments:

KamilZamrie Khairul Amir said...

:) :) :) :)

[z@ck] said...

welcome to the world of blogging dear..
=)