Thursday, February 4, 2010

.: Encik Rumah Sakit :.

Next week Kong Hei Fat Choi. Cuti..!! Balik wei balik..!! Duk tunggu cangak pa lagi tang ni..?? Semalam aku baru pi beli tiket.. Fiiuuhh nasib baik lg tiket masih available untuk VIP macam aku ni..!!(perasan sat sorang2) Huahaha.. VIP la sangat kan. Kalo tak mampoih la aku, duk melangut sorang2 tang ni. Kalau cuti sehari dua takpa lagi, ni cuti seminggu der...!! Seminggu..!! Wat gila pa duk sini sorang2 sampai seminggu..!!

Kawan2 panggil aku Mr. Homesicker..!! Yeeaa ulang suara, Mr. Homesicker..!! Sebab apa? Sebab pantang ada cuti mesti aku nak balik umah. Tak kira la cuti pa pun, mesti aku nak balik umah. So mana tak nya aku diberi darjah kebesaran Mr. Homesicker..!! Huahaha..!! Duit bukan masalah untuk aku nak balik umah. Cee belagak woo, macam anak orang kaya woo..!! Yang penting aku dapat kembali ke pangkuan Jitra tercinta..!! Huahaha..

Kawan2 aku sampai hairan, sampai depa kata, wei hang tak cemuih ka asyik duk balik ja? Hang ingat Kajang dgn Jitra dekat ka? Arrrgghh..!! Peduli pa aku, bukannya aku paw duit ampa pun..!! Janji aku dapat balik Jitra.. Dapat balik Jitra..!!! Yess..!!

Umi aku sampai tak larat nak hingaq da sebab kerap sangat balik umah.. Umi nii, acik balik umah pun umi bising.. Isk isk isk.. Huahaha.. Sebab dari dulu lagi perangai aku macam ni. Masa aku duk belajaq kat Ipoh, Ipoh mali Ipoh Ipoh mali..!! Time tu lagi kerap aku balik dan lagi kerap aku diserang penyakit homesick..!! Huahaha.. Time tu dua minggu sekali mesti muka aku available, terpampang, terpacak kat Jitra..!! Ekekeke.. Sampaikan kak kaunter tiket tu da kenai dgn muka aku ni sebab kerap sangat duk balik. Sampaikn dia simpan tiket untuk aku laa.. Well special kes la katakan.. (special kes pa aiihh, hang yg duk wat gila 2minggu skali balik)

So ampa jangan jadi macam aku naa.. Susah beb nak cari penawaq penyakit macam aku ni, rata cerok da aku pi jumpa tok bomoh tok dukun tok pawang tokwan, suma kata penyakit ni ketegaq, tak leh nak berubat daa..!! Huahaha..!!

Chiao.. Nak pi mandi, siap nak pi kelas.. Bye..

Eyh, sat3. Sabtu ni nak pi PD..!! Sapa nak ikut?? Sapa nak ikut mai kiss aku dulu..!! Huahaha..

>_<

2 comments:

enyheartsdiamond said...

jax manja!

.: ♥ Vintage :. said...

wehehe...i juz love my mum not anak manja...!! ekeke :)