Thursday, February 25, 2010

.: Sekali Aku Terjun... :.

Another part of mandi ayaq terjun..!!!



Masuk yang ni dah bapa kali aku pun tak tau mandi ayaq terjun. Ni suma Min punya pasai laa. Konon-konon nak lepas rindu la, lama tak mandi ayaq terjun la.

Gambaq ni di'snap' kat Sungai Tekala, Semenyih last weekend. Padahal masa tu aku baru ja balik mai sini after cuti laya cina. Time cuti tu pun banyak kali gak pi mandi ayaq terjun.

Model dalam gambaq kat atas tu nama dia Naim. Backflip dia memang superb la beb!Tak kira apa dah aih, ayaq dalam ka tak dalam ka, dia lipat sama ja.

Dulu-dulu masa zaman sekolah, aku pun boleh buat aksi-aksi merbahaya macam ni. Masa tu badan pun duk kecik lagi so senang la nak lipat belakang. Sekarang ni nak cari nahas kalau suruh aku flip belakang! Dah la badan besaq gedabak. Sekali aku terjun teruih kering ayaq kat situ!


Sebelum keadaan menjadi huru-hara..!!!


Si Naim ni dia memang selalu pi mandi ayaq terjun. Sure hampa pernah dengaq tempat nama Sedim kan? Rumah dia dekat-dekat situ ja so memang kaki flip la si Naim ni.

Ramai gak la yang pi tempat ni masa tu. Hujung minggu kan, so memang warga kota takkan lepas peluang ni la untuk bawak anak depa berkelah kat sini. Tapi betoi gak orang cakap kn, even sejauh mana pun hang merantau diri sendiri memang tak boleh nak ubah. Maksud aku, aku ni memang selalu sangat mandi ayaq terjun so masa pi tempat ni aku macam biasa la. Terjun menjunam-junam memang selalu sangat la tapi aku hairan, pasai apa orang-orang kat situ duk tengok kami melakukan aksi-aksi 18SG tu? Rupa-rupanya kami ja yg duk wat macam tu. Patot laa..


Sejuk seyhh..!!!


Tempat ni bagi aku agak cantik la, sesuai la kalau nak bawak family datang luang masa hujung minggu kan. Tapi untuk penggemar aksi-aksi yang membunuh macam aku ni, tempat ni kurang sesuai sebab tadak langsung tempat yang dalam, maybe aku pun belum explore habis lagi kot. Certain-certain port ja yang ok yang lain tu just nice laa..



>_<


psstt:tempat ni banyak marka weeiii..!!!




4 comments:

[z@ck] said...

bab marka laju ja ang..
hahaha

Ah Fatt said...

aku lg ska tmpt yg dalam
br syok berenang bukan berendam
haaha

laila said...

ayaq terjun memang best
kalut dok kira marka ja haihh

ney said...

suke air tejun sgt2~