Monday, March 29, 2010

.: Sekali Seumur Hidup :.

Masihkan ampa semua ingat lagi kepada benda-benda niy? Kalau masih ingat mesti ampa semua teringat zaman kecik-kecik dulu kan? 

 
Tora datang lagi!

Pencil box paling aku suka sebab macam-macam function ada!

Dalam class lawan pemadam sapa paling kuat! Wangi owh pemadam niy!

Kaki main tepuk kad mesti ingat kan?

Belon yang tersangat la nipis tapi sebelum tiup kena kulum-kulum, jilat-jilat dulu takut nanti bila tiup tak kembang!

Zaman main game guna tape! Game paling top zaman dolu-dolu! Aku selalu ja gaduh dengan abang aku sebab dia selalu dapat main lama dari aku!

Konon-konon nak jadi polis la!

Pilih kaler, pilih nombor dan anda akan ketahui jodoh anda macam mana! Dolu-dolu manual ja mana ada kena jawab kuiz macam dalam Facebook tu!

Aku pernah ada mainan penguin niy! Best! Ralit ja tengok penguin tu berjalan!

Kaki-kaki yang duk layan Dragon Ball suma mesti kenai karakter niy kan? Kalau kat sekolah aku dulu, hari ahad ja mesti tak pi sekolah then esoknya mula la kelentong cikgu macam-macam. Cakap sakit perut la, sakit gigi la pada hal tengah sedap kat rumah layan cerita Goku!

Best woo men beskal niy! Dolu-dolu Azizul Hasni tu main beskal niy la that's why sekarang niy dia cempien kayuh basikal dunia! Haha

Manis kan chewing gum niy?

Niy paling aku suka! Apa dia tulis aku pun tak paham tapi memang aku suka sangat dengan cekelat niy! Sekali beli 4 5 kotak. Kalau makan, sekotak sekali gus! Memang pelahap!

The best toy ever! Tekad dalam hati simpan duit raya sebab nak beli keta dash atau nama fofular dia Dash Yonkuro!

Sekali sekala bila teringat balik zaman kecik-kecik dulu, aku hanya mampu tersenyum sendirian sebab kenangan tu hanya datang sekali sahaja seumur hidup! Aku dah puas menikmati zaman kanak-kanak aku dulu tapi kalau diberi peluang untuk kembali ke zaman tu balik, tanpa pikiaq panjang aku setuju sebab masa tu aku tak payah nak pikiaq soal lain. Hanya main saja dalam kepala hotak aku niy! 


>_<

3 comments:

[z@ck] said...

huwargh!
rindu zaman kanak2!

RoSe_ViOleTE said...

waaahhh!!
pemadam tu masih ada dlm simpanan!heeheee

teddy_froggy said...

shuke en3 neh..
windu la plak zman kgemilangn dolu2..
huhuhu~