Wednesday, April 14, 2010

.: Cadangan Contest :.

Wooi Wooi!

Hehe. Rasa bersalah niy sebab tak pi kelas hari ni sebab tadak transpot.

Actually entry hari niy aku just nak mintak pendapat ampa semua mengenai contest. Aku rasa macam nak buat contest tapi tak tau nak buat contest yang macam mana.

Dah banyak aku tengok blogger-blogger lain buat contest dan yang paling aku suka, contest Print Screen 30999 yang dianjurkan oleh z@ck aka Insan perasan Tinggi tu. Haha.

Aku pun tak terpikir nak buat contets macam tu. Kalau boleh tu aku nak buat contest yang win-win situation la. Aku dapat ramai kawan ampa semua dapat hadiah.

So di sini aku nak mintak dari ampa la, sebagai blogger yang lebih berpengalaman dari aku, what kind of contest should i organise? Haa tu dia. Speaking London youuu!

Pasal hadiah tu aku tak sure lagi sebab bergantung kepada jenis contest yang macam mana aku nak buat nanti. Mungkinkah hadiah Nikon D5000? Mungkinkah Sony Viao laptop? Mungkinkah Sony Eriksson Aino? Mungkinkah topup Maxis RM10? Mungkinkah?

So tolong aku untuk kali niy. Mana taw nanti ampa sendiri yang menang contest tu kan? So help me dear blogger!

22 comments:

Neo said...

salamzz... i habaq you (speaking pulak) hehe wahh kontes apa tu bro sesiput... nk bgi idea pn xdak lgi... cma nk tumpang join skaki ja nnti... ekekekeke

[z@ck] said...

hahaha..
buat kontest gambaq weyh..sempoi dan senang ang nk pilih pemenang..

=)

kakngah said...

kalau kontes nyer T&C tak leceh.. kompem dpt sambutan hngt..

Roxy zai said...

ermmm..xda idea laaa skrg...tp dun worry,sy tetap akan join ur contest nnti..hehehe..kita tggu cdgan2 bloggers lain plak!=p

[z@ck] said...

contest yang melibatkan gambar la..
gambar lompat paling cun ka, gambaq renyih paling luaih ka..apa2 la..

hehehe

Neo said...

senyum siput paling cumil..??? ekekekeke

dhiya said...

contest sapa muka mcm bro siput...
xder ideal la bro siput...

umm...
klu ader ideal owng bg taw k...

AyanaAsham said...

uih adioh nikon tu.sure nak join kalau gitu.

I n n z said...

adiah syok gle.
hOho ;p

Faheem Jr said...

kontes apa pun ok..cuma tang t&c tu jgn rumit sgt..kalau budget gempak..boleh buat yg rumit sikit..kalau topup rm10..hit kaunter pun ok..

Syahrul Iman said...

buat contest gambaq pown orait gak siput..

cikkiah said...

gamba pakai spek smbil mkn sipot..hahah

nisa said...

contest gambar menangis sambil peluk member... hehehe, xkirala member ramai2 or ngn kwn baik sndr..

bg cdgn ade dapat adiah jugak ke? hehhee

Dush Puppet said...

contest header paling cool kot. huahuahua. :P

Mario said...

buat yg senang2 dah le weh...hehe
aku sure join...klu ikut aku... contest cabutan bertuah je tp mcm tak thrill pulak...haha tapi klu cerita2 ssh pulak org nak masuk... gmbr2 pun ok jgk tp jgn arr gmbr sendiri sbb kdg2 org taknk dikenali... mcm aku arr... haha

Honey Bee said...

buat contest yang senang2 jer...
tak der T & C yang menyusahkan...
by far sbb mls nak join contest sbb T & C yang leceh...

mcjust.lol said...

buat la kontest macam slogan, 'kenapa saya harus menang kontes nih.......'

haa, tgk la sape punye jwapan pling mantopp, boleh la bagi hadiahh...

:D cadangan ye~

shazika said...

sy contest gambar..pastu kasi hadiah kamera nikon..sesuai gitu

cenderajiwa said...

buat kontest gambar lucu..

laila said...

aku cadangkan




















































xyah laa wat kontes
klu hadiah laptop tu
bg ja trus kt aku
xyah serabut pilih pemenang
haha

shiori_LA said...

salam siput;
leh jugak buat contest gambar atau capture nombor...tapi syarat2 mesti la senang sebab nanti menarik ramai orang untuk join...lagi satu hadiah mesti la menarik....ok tu je ye...selamat menganjurkan contest....kita mesti join wakakaka...

Neo said...

contest bgambar paling unik...
amacam??? ahahahaha (^.^)