Saturday, January 29, 2011

Dan juaranya adalah....!!!

Bismillahirohmanirrohim.

Yeeeaaa! Contest Printscreen 2951 - Oakley Frogskins dah ada juaranya!!! 

Dan juaranya adalah abang hensem yang kacak serta macho kita niy!

Aku pun tak pasti berapa lama dia duk bersawang depan lappy sambil duk tekan f5 tu. Agak-agak sangkaan aku betul la gamaknya. Beliau tekan f5 sampai tercabut button tu. Hehe.

Tahniah kepada juaranya!


Apa-apa pun aku ucapkan tahniah kepada beliau. Kepada abang hensem kita yang ini, jangan kecewa bro! Jangan buat yang bukan-bukan yea. Taknak plak esok aku baca paper ada berita orang terjun KLCC sebab kecewa tak menang contest aku. Hehe. 

Jangan kecewa ya!


Segala details juara contest dah dapat cuma tunggu masa saja nak pos hadiah tu kepada beliau. Insyallah Isnin niy sebab weekend semua posmen pi kenduri, so hadiah tak leh hantaq lagi.

Kepada sang juara, bila hadiah dah sampai, kalau ada kelapangan buat la 1 entry pasal hadiah tu. Nak tengok jugak rupa sang juara.

Chillax blogger-blogger sekalian. Contest lain akan menyusul selepas ini. Nantikan. 

Once again, tahniah kepada juara!!!

3 comments:

Pembawa_Wacana said...

Hahaha...tak tekan F5 pon bro... tekan anak panah bergulung kat atas jer...tu pun sebab tenet slow..tekan la banyak kali..tup tup kuar page 2951..hahaha. [Citer ade sikit tipu ni..hehe]

Anyway..time kasih..:D

To'Qie said...

haha nak buat cmner xder rezeki tp dah lama aku tunggu nak dptkan hadiah 2....tp xder lah sampai nak terjun KLCC....tahniah kepada pemenang....

Encik Siput said...

tahniah bro! tahniah! ada lagi contest lepas niy! jangan risau! makin banyak contest, hadiah makin gempak.