Friday, January 21, 2011

Printscreen untuk Oakley Frogskin!

Ting! Ting! Ting! Perhatian! Perhatian! Perhatian!

Rakyat jelata sekalian, beta ada perutusan yang ingin disampaikan!



 Blogger - blogger yang super luck dapat printscreen my lucky number, 2951 kat hit counter Dulu- Kini - Selamanya bakal menerima replica Oakley Frogskin dari Encik Siput. Barang tu aku dah tak pakai sangat sekarang niy. Kalau aku simpan sekalipun, belum tentu lagi nanti-nanti aku akan pakai. Silap-silap hilang macam tu ja. Lagi baik aku hadiahkan untuk rakan-rakan blogger aku yang budiman. Encik Siput memang baik~ Itu tipu.



Ok. Rules? Senang saja. Pastikan broadband tu dah bayar, tiada gangguan lain, stay depan lappy tak pun PC,  jari tengah tangan kiri always standby kat keypad F5, pastu tekan sampai tercabut keypad tu, sampai la hit 2951! Banyak senangkan? Dah dapat kalu, email kan hasil usaha anda itu ke :-

siput_cumel@yahoo.com

Makesure dalam email tu nanti sekalikan alamat penuh, URL blog kesayangan anda dan no telefon untuk urusan courier nanti pastu kat subject email tu kan, tulis Blogger Printscreen Contest. Pemenang akan ditentukan siapa email dulu kat aku. Nanti kalau dah menang, anda dialu-alukan untuk buat entry special pasal contest niy.

Selamat berebut dan ber'refresh' page ini dengan penuh semangat.


6 comments:

Kodet said...

lmbt lagi la... kna tunggu 800 view lagi...

PS : 7 Perbezaan antara Blogger dengan orang yang tak berblog

noorafzan said...

huuu..mmg lambatgi..

Yiedpozi said...

Lambat lagi r... Huhu

TEMPAH HEADER HANYA RM5 DI SINI

ecadwinkyasha said...

baru 2218....lambat lagi la pulak....

KaLeD diDi said...

meh join meh~

http://lampoh09.blogspot.com/2011/01/aku-buat-jom-join-kontest.html

efyna.pinkladies said...

waaa.. terlepas dah. iskk~