Monday, February 7, 2011

Start my new step here @Twitter!

Dah berkurun buat baru nak aktif sekarang. Orang lain dah tweet beribu dah, aku baru berapa kerat ja. Haha. Almaklum la, baru sekarang ni ja celik IT sikit. Sebelum niy jangan kata nak online, nak on laptop pun aku tak reti. 

Actually aku masih lagi dalam learning process hal-hal Twitter niy. Rasa-rasa dah dekat setahun aku create account Twitter tapi tak terjaga sebab busy dengan Facebook dan blog ja. Apa function retweet pun aku tak tau. Main klik ja kat situ tadi. Haha. Tah la pasai apa malam ni tetiba ja aku terasa macam nak aktifkan balik account Twitter aku tu. Bersawang memang tak ingat! Kalau guna vaccum machine tu, kena guna beg baru la sebab sawang banyak.

So kalau ada blogger-blogger yang tau macam mana nak ber'Twitter' ni, sila beri tunjuk ajar kepada saya. Terima kasih.

http://twitter.com/#!/kamilzamrie


p/s: sawang ada dua maksud tau! hehe

1 comment:

enuLwanie said...

ahahha..same la..
tgk orang lain twit, nak twit gak.

tp best fb lagi kot sbb org lain boleh komen status kita.
so, jgn lupa add sy.*promote!