Tuesday, May 24, 2011

Konflik dengan diri anda sendiri...

Assalamualaikum...

Sesungguhnya aku sangat tidak sukakan keadaan dimana berkonflik dengan diri sendiri... Kemon bro..!! 

Sangat bermasalah untuk diri sendiri bila keadaan macam ni jadi... Benda takdak apa pun tapi aku yang duk pikiaq bukan-bukan... Kadang-kadang tu sampai buat aku rasa down sangat... Tak pasti la sama ada aku desperate on something ka apa ka tapi so far aku rasa ok jaa...


Lately, kerap sangat aku jadi macam ni sampai ada kawan-kawan yang tegur aku... Dan yang paling teruk aku macam dapat rasa ada sesetengah kawan aku yang sedikit jauh dari aku... Tak macam sebelum ni... Tapi takpa la, maybe tu perasaan aku sendiri ja kot...

1 comment:

amir aizat said...

erm saye pon pnah rase mcm tu,tah la.kte kena layan jugak kot,huhu
bersabar je laar ok,hehe