Saturday, March 20, 2010

.: Happy Birthday Umi :.

Happy birthday to you!

Happy birthday to you!

Happy birthday to umi!

Happy birthday to you!


Hari niy birthday umi aku yang ke-50 so tadi masa praktis dikir barat aku curi masa 5 minit untuk call and wish birthday kat dia! Masa aku dia jawab call tu aku terus menyanyi lagu happy birthday kat dia!

I love you so much mummy! You are my princess in my heart forever and ever!

Aku tak ada benda lain nak bagi kat umi as her present. few days before umi ada sms aku cakap yang tok, wan, maksu and paksu aku nak pi umrah bulan Jun nanti, masa cuti sekolah tu. So aku pikiaq itu ja yang mampu aku bagi hadiah kat umi. Tadi aku sms kat dia cakap aku nak bagi kat dia duit simpanan aku, almost RM7k, kat dia tu untuk join tok aku dengan yang lain-lain pi umrah. Dalam sms tu aku cakap kat umi, please take it mummy. Its my birthday present for you.

Umi, since i was born i know that you sacrificed alot of thing for me. And i know nothing i can do to repay back for you. And i promise to you that i'll be a good son as long as i could make you happy!

Happy birthday Pn. Che Embut bt Abdullah!

3 comments:

enyheartsdiamond said...

happy birthday umi jax!!! :D

[z@ck] said...

7 k???
wowwwwwwwww!!!!

sweeTSour said...

terharu rs bc n3 ni..bila lah sy boley bg duit sebanyak ni tuk mak sy :)