Tuesday, March 23, 2010

.: Macam Mana Niy? :.




Adooiii laa..!!

Macam mana pulak buleh jadik macam niy?? Sebelum niy ok ja kalau nak log in GB. Aku duk try dari semalam langsung tak buleh nak masuk. Dah tu aku pulak buleh lupa lirik username dengan password. Adeehh!

Haiisshh..
GB or GengBlogger niy platform aku untuk blogwalking sebab ramai blogger yang join so senang untuk aku usha entry-entry depa yang sempoi dan senang jugak untuk blogger-blogger yang lain usha entry aku.

So kalau ada blogger yang dapat log in GB tolong habaq kat aku yea macam mana nak trace password and username kita?


5 comments:

Arra JaSmY said...

hoho..sama la.tak dapat log in jugak..tsk tsk tsk.:(

luZ a.k.a peRmataPuTiH said...

sme la...da 2 ari jd cmni..plik aku..mlm nanti ok la 2...

nuriz said...

ye ke.ptg td sy log in ok je, mlm ni asik keluar je box tu, sy ingatkan virus...virus ke huhu

Zoul said...

Dgr kata GB kene hack, tu pasal la jd camtu...

entah la....

shazika said...

aku pon jd gitu jgk