Wednesday, April 7, 2010

.: I've Got It From My Mummy! :.

Thanx umi!
Terima kasih banyak-banyak for the nice and sweet present!

Hehe. I've got it from my mummy! Yeeaahh!

Thanks Umi!

Actually macam niy. Umi pernah cakap yang dia ada beli jam baru. Tapi aku tak expect langsung yang jam baru tu untuk aku! Aku ingatkan dia beli untuk diri dia. Pastu ada hari pa tak tau aku ada call umi minta dia kirim kasut kat kawan aku sebab aku nak guna masa interview.

Pastu dia cakap yang dia nak bagi jam sekali. Aku tanya la jam apa pastu umi cakap jam yang umi baru beli tu laa.

Dia kata umi bagi kat hang sebagai hadiah sebab menang dikir barat hari tu! Once again thanks alot umi! Even brand Avon ja tapi cantik gila vavi jam tu! Umi pulak macam tau-tau ja yang aku niy memang suka jam! Hehe.

Jam Avon cantik! Hehe.
Jam yang aku baru dapat tu actually jam yang kedua dari umi. Tapi yang 1st tu aku sendiri yang mintak kat umi sebab aku berkenan sangat. Even jam tu ada ciri-ciri keperempuanan sikit tapi peduli hapa aku! Aku yang nak pakai!
Yang sebelah kanan tu jam 1st dari umi!
 
So sekali lagi diucapkan terima kasih yang tak terhingga-hingga kepada Puan Che Embut bt. Abdullah kerana telah menghadiahkan seutas jam tangan kepada putera keduanya! Ceeeewaaah! Ayat cannot go tu! Haha.

3 comments:

AyanaAsham said...

baeknya mummy

ice♥ice said...

wah..sipot terer dikir barat.
bez nye dpt jam :)

~LoVE PiNk~ said...

sukenya dapat jan dari umi..
hik3 :D btw.kita same pgilan la tok mummy kita (umi)..i likee...hee