Tuesday, April 6, 2010

.: Masa Untuk Diri Sendiri :.

Salam...

Maaf sebab agak lama menghilang. Actually aku tak kemana pun just duk rumah ja. Aku malas nak pikiaq pasai online2 niy suma. Kadang-kadang tu semak gak kepala aku niy. 24/7 online ja kerja aku! Habih suma assignment bertimbun tak buat!

Hari niy aku ada interview but not the real 1. Only as my preparation when i am in working field nanti laa!

Nak story skit kat ampa semua apa yang aku buat sepanjang weeekend lepas. Hari jumaat aku just stay kat rumah ja tapi sebelah petang ke malam aku ke Shah Alam. Pi hantaq balik baju dikir barat yang kami sewa hari tu. Kemendian terus pi Putrajaya, sebab ada kawan aku niy nak pi jumpa scandallicious dia yang bajet memang hot tu! Haha. Best la lepak kat Dataran Putrajaya tu. Ramai gak orang yang pi malam tu. Kebanyakkannya family la tapi ada jugak kapel-kapel lepak kat situ. Foreigner pun ramai gak yang lepak kat situ!

Hari sabtu aku lepak kat rumah ja. Kemas-kemas bilik sikit then tengok movie kat ladtop! Sapa-sapa yang nak movie free tu bulehla habaq kat aku. Banyak gila aku download sebab tu ja la kerja aku kat rumah. Tengok movie! Seharian aku lepak dalam bilik, tak keluaq langsung! Haha.

Bagi aku, weekend la masa yangpaling berharga untuk aku membelai dan memanjakan diri aku niy! Ceeewaaaah! Bukan pa, kadang-kadang tu rasa penat jugak hari-hari duk berulang alik pi kelas. Aku nak jugak masa untuk melayan diri aku sendiri.

So kepada sapa-sapa yang blog walking through this blog, aku ucapkan bebanyak terima kasih even aku tadak new entry untuk di post. Thanks jugak for those yg clicked kat ads aku. Insyallah ada masa nanti aku layan ads ampa balik naa!

1 comment:

AyanaAsham said...

weekend = movie :D
nak movie ko leh....