Tuesday, February 1, 2011

Sudah punya header baru.

Salamullahu'alaika.

Aku ada vespa! Hang ada? Haha
 
Fuuhh! Letih beb letih! Almost 5 jam aku guna untuk buat header baru macam yang kat atas tu. Dari malam semalam sampai la pagi niy baru siap. Sampaikan aku tertidoq dulu la. Punya la lama nak buat benda alah tu. Isk.

Nak match gambar satu hal. Nak edit satu hal. Perkataan 'Dan Cerita Pun Bermula Disini' tu pun satu la. Punya la susah nak match colour dengan background gambar tu. Hadoi. 

Tapi berkat kesabaran, bengkak mata, meleleh ayaq hidung, sakit kepala, akhirnya siap jugak header aku yang tak seberapa tu.

p/s: anda dipaksa puji. rela paksa! haha :')

9 comments:

Scarlett O'Hara said...

Cantikle header baru ni.Vespa hijau tuuu!

fieq said...

cantek~~~~ hbt r...=)

cik kumbang said...

wah...handsome header baru...hihi :) -cik kumbang-

Sca Ndx said...

vintage betul. skuterama. heehe

MahaMahu said...

huhh nice gak header bagus good luck.... entry pun best simple..

violetless said...

ya ALLAH!!!!! cantiknyaaaaaaaa..hahaha

ok da puji..ahhahaha

violetless said...

ya ALLAH!!!!! cantiknyaaaaaaaa..hahaha

ok da puji..ahhahaha

[z@ck] said...

tukaq layout weh..

Mish Sya said...

wahh meriah vespa...hehe