Monday, May 30, 2011

Duit raya duit raya...

Assalamualaikum...

Raya dah nak dekat so persiapan untuk raya kali ni rasanya seperti biasa la kot tapi aku macam dah nekad untuk kumpul dut raya sebanyak mungkin... Bukan apa, Just in case kalau nak pi mana-mana senang...


Benda ni dah lama dah aku plan tapi asyik tertangguh setiap tahun... Maklum la, modal awal untuk berniaga tu yang jadi masalah... Kalau ada orang tolong bagi modal, aku takdak masalah... Yang penting sekarang ni, aku dah kena mula cari modal untuk berniaga dan kumpul duit raya banyak-banyak...



p/s- kumpul duit sebab tak tahan kawan-kawan asyik pi melancong..!

5 comments:

amir aizat said...

yeah,jum2 kumpul duet raya!!
tau takper,jeles tgk mmmber pg jln2 kann,huhu

Azuan said...

sama..tgh kumpul duit nak beraya sakan..hahaa

nurkaloi said...

wahhh hahaha
semangat gile bile citer pasal raya

pss t raye bg kaloi wit raye eaa ea ea ^__^

[z@ck] said...

ngahahahaa..bandung ..bandung...bandung...

Encik Siput said...

duit duit... dimana kau duit... :)