Tuesday, May 10, 2011

Restart blogging.

Assalamualaikuuuuummmmm...

Haaa tudia tudia.. Setelah sekian lama menyepi, baru hari ni aku restart blogging..

Mengapakah? Apakah? Siapakah? Adakah?

Hahaha.. itu semua persoalan yang diajukan kpd aku setelah sekian lama ''pause'' blogging..

Mengapakah?
Actually aku pun tak tau dari mana DIA dapat tau blog aku ni wujud.. Sedaq-sedaq DIA text aku yang DIA duk baca entry kat blog aku.. Nah! Setempek aku terkejut dan hairan.. Dah la silent reader, menyibuk plak dalam real life aku.. Semak woi semak.. Kalau hang nak baca, hang punya pasai la tapi jangan la duk sibuk-sibuk dalam real life aku.. I have my own privacy! Amekaw!

Apakah?
DIA tu aku pun tak faham laa.. Tak sedaq-sedaq lagi kot yang aku ni dahnaik semak dengan DIA.. Takkan la aku nak kena cakap depan-depan baru nak faham.. Isskk.. Apa punya manusia laa..

Siapakah?
DIA stand for somebody that forever and ever I hate.. Nah! Boleh macam tu? Haha..

Adakah?
Adakah DIA masih stalked blog aku? Pi mampoih hang laa! Yang penting DIA tak ganggu real life aku lagi.. Once again, I have my own privacy!


Ok now, aku dah restart blogging so kepada anasir-anasir luar yang nak kacau life aku, takyah la yea.. Buang masa jaa..

4 comments:

[z@ck] said...

welcome back!

Ini Kisah Tia said...

laa , sapa diaa ? awat tak pi katuk ja kepala lutut dia ? hehe ..

Jom singgah Ini Kisah Tia

penaberkala said...

tu dia, hawat kasaq sangat nih,hahaha
jgn benci, nnt jatuh hati, lol

welcome back
cheq pun baru nk actif balik lepas abis final exam nanti

Eye_nee said...

Selamat ber restat bloq..hang sabaq Na...biaq pi la kat depa yg selalu nak kacau bilaukan idup hang tu...