Tuesday, March 16, 2010

.: Pantang Tengok :.

Guys...

Dulu masa kecik-kecik aku suka beli kasut. Macam-macam jenis kasut aku minta mak aku belikan sebab aku ni ada pantang skit dengan kasut. Pantang tengok! Mesti nak beli! Haha.

Nowadays macam-macam pesyen kasut available in markets. Depends on your pocket ja, either tebal or nipis. Kalau yang poket tebal tu boleh la beli kasut yang mahal. Tapi kalau pandai cari still boleh dapat kasut yang cantik dengan harga yang murah. You earned what you worked for. Ceewaah!

Tapi aku nak share dengan you guys pasal kasut yang pelik. Aku pun pelik bila tengok kasut-kasut ni. Ada ka orang yang nak pakai? Haiissh..


Sapa pakai kasut niy mesti jalan laju!


Ladies. Are you willing to put on this kind of shoes?


Some sort of massage shoes. I guess so laa.


For those yang gila main game, ni la kasut yang paling sesuai!


Save the animal! Say no to using the animal skin!


Once again, ladies?


Kasut + seluaq = Kasaq!


So my friends out there, enjoy with what you have by now yea! See you soon!


>_<


4 comments:

zella y said...

ade ke org nk pkai ni?? heheh

Syida Shukor said...

haha . ada pulak org nk pakai

SwEetForEst said...

hahaha..
sape tah yang nak pakai..
cam sekse je yg ladies punyer..

nn said...

tak rela nak pakai kasut yang takde depan tu. tapi kasut+seluar tu cam ok. pakai dgn mini skirt. hehe