Wednesday, March 16, 2011

Brotherhood's Wedding of 2011.

Assalamualaikum..

Terima kasih yang tidak terhingga kepada Pally dan Fummy dan jugak crew-crew yang lain dalam menjayakan majlis perkahwinan Pally. 


Bentara @ crew @ tentera kuning.


Berkenang-kenangan bersama pasangan raja dan permaisuri sehari.

Model baju yang tidak berbayaq tapi suka enter frame. Haha.

Brotherhood's Wedding of 2011 atau dalam bahasa mudah untuk difahami, kenduri adik beradik. Hehe. Kami semua menjadi bentara @ crew untuk majlis tu dan dibekalkan sehelai baju untuk setiap orang. So senang la nak cam kalau ada yang mengulat! Haha. So kepada sapa-sapa yang nak buat kenduri ka majlis apa ka, buat la baju macam ni. Senang nak detect crew yang mengulat dan pastikan baju yang dibuat tu berwarna terang. Hahaha.

2 comments:

Puan Kutu said...

smart la bju wedding brotherhood kamo!hehe..kuning ang ang..

shark said...

waaa.
cam di sponsor oleh DG plak kaler kuning tue..
hehee